Un barbat a injunghiat numerosi trecatori, miercuri, pe insula spaniola Ibiza din arhipelagul Balearelor, ranind intre 10 si 12 persoane fara un motiv evident, dupa care a fost arestat, anunta Garda Civila spaniola, citata de AFP.

"In cursul dupa-amiezii, un barbat inarmat cu un baston si un cutit a inceput sa agreseze trecatorii. Se pare ca a intrat si intr-un supermarket", declara un purtator de cuvant al Garzii Civile, transmite MEDIAFAX.

Oficialul citat a precizat ca autorul agresiunii este "un barbat de origine marocana nascut in 1969 si instalat de mult timp la Ibiza, avand antecedente pentru rezistenta opusa fortelor de ordine si un temperament agresiv".

Barbatul a fost imobilizat si arestat de fortele de ordine.

Majoritatea ranitilor au fost transportati la spital, iar, potrivit presei, patru sunt in stare grava.

  • Situatie similara in Romania
Se pare ca sfarsitul de Februarie e luna "ciudatilor", sa le spunem asa. Asta deoarece chiar anul trecut, in aceeasi perioada, un caz similar se regasea pe strazile Iasiunlui, unde un barbat inarmat cu un obiect ascutit injunghia femei pe strada, si acesta fara motiv.

Victimele au depsi 10 persoane, insa din fericire nimeni nu a fost grav ranit.

Teroare pe strazile Iasului

Potrivit politistilor ieseni, barbatul avea 35 de ani si era recidivist, avand o condamnare pentru viol. Barbatul a fost condamnat la 12 de ani de inchisoare, dar a fost eliberat inainte de termen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.