O inregistrare video in care agenti de la vama rusa Vladivostok (Extremul Orient) danseaza pe mese si beau sampanie alaturi de o tanara cu sanii face furori pe Internet, in Rusia, provocand nemultumirea conducerii vamilor de la Moscova.

Inregistrarea, intitulata "Regulile vamale de la Vladivostok" a fost postata marti pe YouTube, fiind vizionata miercuri de zeci de mii de ori, potrivit MEDIAFAX.

In clip, tinere rusoaice danseaza intr-o camera luxoasa de hotel, sau langa un Rolls Royce, imagini necorespunzatoare cu regulile din punctele vamale, in conditiile in care vama era o institutie temuta de rusi chiar din perioada sovietica.

Prezentata la buletinele de stiri de televiziunea publica, inregistrarea video a provocat o puternica reactie a conducerii vamilor de la Moscova. Ofiterii care figureaza in inregistrare risca "sanctiuni severe, mergand pana la concediere", a declarat purtatorul de cuvant al vamilor ruse, Vladimir Zubkov, citat de agentia Interfax.

Citeste si: 97 de persoane retinute in Dosarul Vamesilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.