Dramaturgul ucrainean Hanna Masutina, cunoscuta si sub pseudonimul Iablonska, a murit in atentatul comis luni la aeroportul Domodedovo din Moscova, afirma Daniil Dondurei, jurnalist la revista Ciname Art.

"Numele ei real este Hanna Masutina si figureaza pe lista cu persoanele ucise prezentata de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta", a precizat Dondurei, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit jurnalistului, Masutina venise la Moscova pentru a primi un premiu decernat de revista Cinema Art.

"Toata lumea a admirat atat de mult piesa sa «Paganii» incat am decis sa ii acordam acest premiu. Este tragic ce s-a intamplat, ar fi trebuit sa vina pentru un eveniment placut", a spus Dondurey.


Atentatul soldat cu 35 de morti, luni, pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost comis probabil de o femeie kamikaze si un complice, un mod de operare "obisnuit" pentru rebelii din Caucazul de Nord, a afirmat o sursa din cadrul politiei, citata de RIA Novosti, relateaza AFP.

"Explozia a avut loc in momentul in care presupusa terorista si-a deschis geanta", a declarat sursa citat, potrivit MEDIAFAX, adaugand ca "Terorista era insotita de un barbat, care se afla langa ea si al carui cap a fost smuls de explozie", a adaugat sursa.


Opt straini, intre care cinci europeni, figureaza intre cele 35 de persoane ucise luni, in atentatul de pe aeroportul Moscova-Domodedovo, potrivit unei liste preliminare, publicate marti de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.