Atentatul soldat cu 35 de morti, luni, pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost comis probabil de o femeie kamikaze si un complice, un mod de operare "obisnuit" pentru rebelii din Caucazul de Nord, a afirmat o sursa din cadrul politiei, citata de RIA Novosti, relateaza AFP.
"Explozia a avut loc in momentul in care presupusa terorista si-a deschis geanta", a declarat sursa citat, potrivit MEDIAFAX, adaugand ca "Terorista era insotita de un barbat, care se afla langa ea si al carui cap a fost smuls de explozie", a adaugat sursa.

"Nu este exclus ca teroristii sa fi intentionat sa lase explozibilul in sala si ca explozia sa se fi produs accidental", a adaugat oficialul citat. O alta varianta este ca bomba "sa fi fost declansata de la distanta, desi niciun element nu sustine pentru moment aceasta ipoteza", a adaugat sursa citata.
"Astfel, atentatul a fost comis potrivit tehnicii obisnuite folosite de cetatenii din Caucazul de Nord", a conchis sursa din cadrul politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.