Agenti FBI si ai politiei au declansat operatiuni impotriva unor clanuri interlope din New York, New Jersey si Rhode Island, fiind emise mandate de arestare pentru cel putin 100 de persoane, informeaza New York Times in editia electronica.

Membrii “Cosa Nostra” arestati fac parte din familiile mafiote Gambino si Colombo, iar de-a lungul anilor acestia au ucis fara mila si au mutilat omani prin toate regiunile din New York si New Jersey.

Procurorul Eric Holden a declarat ca “arestarile si condamnarile de astazi sunt un pas important in eradicarea crimei organizate a mafiei din <Cosa Nostra>

Descinderile au inceput joi dimineata, vizand persoane implicate in activitati interlope si chiar functionari corupti. Printre persoanele arestate se numara aproximativ 25 de membri ai clanurilor mafiote din New Jersey si New England, precum si zeci de complici ai acestora. Acuzatiile se refera la omoruri, percepere de taxe de protectie, extorsiune si chiar jocuri de noroc neautorizate, transmite MEDIAFAX.

La operatiune au participat agenti FBI precum si angajati ai serviciilor locale de interventie din Manhattan, Brooklyn, Newark, Providence si Rhode Island.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.