Opozitia din parlamentul georgian cere efectuarea unei investigatii dupa ce delegatia Georgiei la Summitul NATO, care a avut loc de curand la Lisabona, a fost implicata intr-un scandal de proportii, datorita unei petreceri la care se pare ca au participat 80 de prostituate.
"Aceasta petrecere, mediatizata in presa din vestul Europei, cere efectuarea unei investigatii deoarece este vorba de reputatia intregii Georgii", a declarat vice presedintele Parlamentului Georgian, Levan Vepkhvadze.

Potrivit publicatiei portugheze Correio da mahna, citata de Yahoo News, georgienii au angajat 80 de prostituate pentru a participa la o petrecere uriasa la un hotel luxos din Lisabona.

Presedintele francez Nicolas Sarkozy, care era cazat la hotel a fost socat si indignat de zgomotul produs de "reuniunea" delegatiei Georgiene, asa ca petrecerea a trebuit sa se termine, iar presa a aflat tot.


Mass-media georgiana, care citeaza o sursa de la Moscova, spune ca publicarea acestei informatii in Correio da mahna ar fi fost platita de Rusia, probabil pentru a impiedica aderarea acestei tari la NATO, insa nu contesta faptul ca controversatul "eveniment" a avut loc.

Pana in prezent, ministrul georgian de externe nu a facut niciun comentariu cu privire la acest scandal.

Georgia, stat situat in Caucaz si care a avut numeroase probleme cu Rusia, aspira sa devina membra a NATO si a Uniunii Europene.

Cititi si: Rusia si Georgia au reluat discutiile

"Atac" la adresa Rusiei sau promovarea turismului georgian?

Presupusi spioni in favoarea Rusiei, arestati in Georgia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.