Sarah Palin, fostul guvernator al statului Alaska care intentioneaza sa candideze pentru postul de presedinte al SUA, a facut o alta gafa, declarand in cadrul unei emisiuni, ca SUA ar trebui sa isi sustina "aliatii nord-coreeni".
Fiind intrebata despre conflictul dintre cele doua Corei, Doamna Palin a sustinut ca este ingrijorata de faptul ca Statele Unite nu vor fi capabile sa ia decizia corecta, scrie The Telegraph.

"Nu am foarte multa incredere abilitatea Casei Alba de a veni cu o politica destul de puternica in ceea ce priveste Coreea de Nord. (...) Insa desigur, trebuie sa fim alaturi de aliatii nostrii nord-coreeni ", a declarat Palin in cadrul unei emisiuni de radio a Fox News.

Fiind corectata imediat de catre jurnalist, Sarah Palin a repetat: "Da. Trebuie sa fim prudenti si sa fim alaturi de aliatii nostrii sud-coreeni".

Sarah Palin, o fosta miss, a fost guvernatorul statului Alaska si intentioneaza sa candideze la prezidentialele din 2012. Din pacate, gafa aceasta, care ilustreaza ca nu este foarte bine informata in ceea ce priveste politica externa, a discreditat-o si mai mult in fata alegatorilor.

Citeste si: [Sarah Palin: Il pot bate pe Obama]

[Sarah Palin are propriul ei "Reality show"]



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.