Sarah Palin este pregatita sa candideze la alegerile prezidentiale din 2012 "daca nu exista altcineva sa o faca", a declarat ea, intr-un interviu pentru postul de televiziune CBS, citat de AFP.
Palin a declarat intr-o emisiune de divertisment a postului american de televiziune, CBS, ca hotararea pe care o va lua va depinde de prezenta sau nu a unei personalitati care sa aiba "vointa de a alege optiunile dificile, fara sa isi faca griji despre critici".

"Acest lucru va necesita o discutie cu familia mea (si) o examinare aprofundata a starii tarii", a spus ea, potrivit MEDIAFAX.

"Daca nu va exista nimeni sa o faca, atunci bineinteles ca ma voi gandi la acest lucru", a declarat Palin, in acest interviu realizat la domiciliul ei, la Wasilla, in Alaska (nord-vest).

De la infrangerea suferita alaturi de candidatul republican la presedintie in 2008, John McCain, Palin a fost prezentata drept una dintre personalitatile curentului ultraconservator "Tea Party", care militeaza pentru un stat mai putin prezent in viata publica si impozite mai mici.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.