Fostul premier israelian, Ariel Sharon, aflat in coma din 4 ianuarie 2006, a fost transferat la ferma sa din sudul Israelului.

Mutarea nu este insa definitiva, dar va fi repetata de mai multe ori in urmatoarele luni. Medicii vor sa se asigure ca pacientul va putea fi ingrijit la domiciliu in viitor, chiar la ferma sa preferata, scrie Antena 3. De Sharon va avea grija in continuare in principal familia sa, dar medicii ii vor consilia rudele cu privire la toate problemele, informeaza Realitatea.net, citand Agerpres.

Transferul a fost cerut de fii sai inca din 2008, potrivit presei israeliene. La acel moment, omul politic se afla in coma de aproape doi ani. El a cazut in stare vegetativa dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in ianuarie 2006. Ulterior, medicii au exclus o revenire a cunostintei dupa o perioada atat de indelungata de coma.

Ariel Sharon, in varsta de 82 de ani, a suferit un atac cerebral la 4 ianuarie 2006 si a intrat in coma. Fostul general a fost unul dintre liderii politici ai dreptei nationaliste. El a provocat furia taberei sale prin retragerea unilaterala, in 2005, din Fasia Gaza.

Cititi si: Ariel Sharon a deschis ochii in timpul mutarii la Tel Aviv

Olmert ingroapa visul lui Sharon

Ariel Sharon trage sa moara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.