Ariel Sharon, aflat in coma de la inceputul lunii ianuarie, dupa ce a suferit un atac cerebral, a deschis ochii duminica, in timp ce era transportat cu ambulanta de la spitalul Hadassah din Ierusalim la Tel Aviv. Informatia a fost publicata de cotidianul Yediot Aharonot care citeaza membri ai familiei fostului premier.
Potrivit publicatiei, Ariel Sharon a deschis ochii de mai multe ori, medicii insa nu stiu daca a fost un reflex sau un act voluntar care ar presupune o ameliorare a starii acestuia. In varsta de 78 de ani, fostul premier, internat din 4 ianuarie intr-un spital din Ierusalim, a fost transferat la Tel-Hashomer Shiba din Tel Aviv, intr-o sectie specializata in tratarea starilor comatoase.

Ariel Sharon nu a iesit nici un moment din coma, iar starea sa de sanatate a fost calificata in permanenta drept grava, dar stabila. Directorul spitalului unde a fost transferat Ariel Shaon a declarat ca se urmareste acum ca fostul premier sa nu mai fie dependent de asistenta respiratorie si apoi sa fie scos din coma. Exista insa si experti care spun ca, practic, nu exista nici o sansa ca Ariel Sharon sa isi revina.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.