Peste 200 de turisti din China continentala se afla inca in pericol in Taiwan vineri dimineata din cauza taifunului Megi, cel putin 19 dintre ei fiind izolati intr-un autobuz cu turisti blocat pe un drum surpat, au anuntat oficiali taiwanezi din domeniul turismului.
Peste 500 de persoane din 24 de grupuri de turisti au fost surprinse de ploile torentiale incepand de joi. Echipele de salvare, formate din soldati si pompieri, au furnizat alimente persoanelor aflate in dificultate, scrie AGERPRES.

Departamentul de meteorologie din insula a anuntat ca ploile torentiale si vantul puternic vor continua sa afecteze insula vineri, in timp ce sambata se va observa o diminuare a precipitatiilor.

Megi, care inseamna "peste pisica" in coreeana, este taifunul cel mai puternic care a traversat Filipine in ultimii patru ani Potrivit 9AM, arhipelagul Filipine este afectat in fiecare an de aproximativ 20 de taifunuri. [Taifunul Megi a provoacat moartea a zece persoane in Filipine]

Citeste si: [VIDEO]: Insulele Filipine, lovite de cea mai puternica furtuna de pe Terra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.