Printul saudit Saud Abdulaziz bin Nasser Al Saud a fost condamnat la detentie pe viata pentru uciderea servitorului sau intr-un atac sexual.

Printul, membru al uneia dintre cele mai bogate si mai puternice dinastii din lume, a fost gasit vinovat de crima de catre juriu, dupa doar o ora si 35 de minute de deliberare, scrie MEDIAFAX.

Saud, in varsta de 34 de ani, nu a avut nicio reactie cand s-a pronuntat sentinta.

Verdictul Curtii Supreme inseamna inchisoare de lunga durata pentru print si sfarsitul stilul sau de viata de lux, de Playboy, finantat de familia sa bogata.


Printul a fost gasit vinovat de uciderea lui Bandar Abdulaziz, dupa ce l-a supus mai multe saptamani la abuz sexual si pishic. Ei tocmai se intorsese de la o petrecere de Ziua Indragostitilor atunci cand Saud a lansat asaltul feroce.

Printul, care consumase sampanie si cocktail-uri "Sex on the beach", l-a muscat pe Bandar de obraji in timpul atacului, care a avut loc in dimineata de 15 februarie.

Cand el a fost arestat, printul la inceput a crezut, in mod gresit, ca are imunitate diplomatica, insa statutul sau special regal saudit nu l-a putut salva de justitia britanica, arata jurnalul citat.

Bandar Abdulaziz, un orfan care a fost adoptat de o familie din clasa de mijloc, l-a intalnit pe print prin intermediul prietenilor, in ultimii trei ani calatorind impreuna, pana in 15 februarie, cand a fost gasit strangulat si batut intr-o camera de hotel, din centrul Londrei.

  • Barbatul a fost gasit in pat, avand leziuni la ochi, buze, dinti, urechi, cap, gat, spate, coaste si stomac, precum si urme de muscaturi pe obraji provocate cu "o forta considerabila", cu o "conotatie sexuala evidenta".

Victima a fost subiectul unei serii de atacuri separate inainte de a fi ucis, au spus anchetatorii.

Potrivit imaginilor de la hotel, printul il atacase pe Abdulaziz (32 de ani) in lift, luna anterioara.

Citeste si:
Zarug, un model pentru noua generație: „Îmi scriu copii gay, ceea...
Zarug, un model pentru noua...

Inainte de crima, seara, Abdulaziz si printul au baut in barul hotelului pana spre orele diminetii. In noaptea aceea, un barbat care statea in camera vecina a auzit voci ridicate si zgomotele puternice, care "suna ca un mobilier rasturnat".

Printul saudit a negat acuzatiile de crima, spunand ca nu este gay si ca a avut o prietena in Arabia Saudita, iar el si Abdulaziz au fost doar prieteni.

Acuzarea a spus insa ca are "dovezi destul de concludente ca printul este fie gay, fie a avut tendinte homosexuale".

Printul, al carui tata este un nepot al regelui saudit, iar mama sa este fiica regelui, a accesat site-uri ale unei agentii de escorta si masaj gay, iar la hotel doi barbati au intretinut acte sexuale cu sauditul.

  • In cazul in care printul Saud Abdulaziz bin Nasser Al Saud se intoarce vreodata in tara de origine, el se confrunta cu posibilitatea de a fi executat, nu din cauza crimei, ci pentru ca a fi homosexual in Arabia Saudita este o ofensa capitala.

Citeste si:
Print saudit eliberat pentru o cautiune de un miliard de dolari
Print saudit eliberat pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.