Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in perioada urmatoare in Grecia ca, maine,controlorii de trafic aerian vor organiza o greva generala in aeroporturile elena, astfel incat vor fi afectate toate zborurile aeriene dinspre/ inspre aceasta tara.

Astfel, "pentru a evita situatiile neplacute care pot interveni pe parcursul calatoriei pe teritoriul Greciei, persoanele interesate sunt sfatuite sa contacteze, in prealabil, compania aeriana cu care vor calatori, pentru a verifica daca orarul de zbor a suferit modificari in urma declansarii acestei actiuni de protest," se arata intr-un comunicat de presa al ministerului.

Totodata, cetatenii romani sunt sfatuiti sa consulte periodic pagina web a MAE, rubrica "Atentionari de calatorie" pentru a obtine informatii actualizate cu privire la situatia din Republica Elena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.