Un avion al companiei Thai Airways era verificat de politia federala americana la Los Angeles, miercuri, in urma unei alerte cu bomba lansate inainte de aterizare.

Potrivit MEDIAFAX, zborul TG794, realizat de un Airbus A340-500, asigura legatura intre Bangkok si Los Angeles, avand la bord 179 de persoane, potrivit unui comunicat al companiei.

Politia federala americana (FBI), securitatea aeriana si aeroportul din Los Angeles "efectueaza in prezent o verificare a tuturor pasagerilor, a echipajului si avionului", a precizat textul.

Un membru al echipajului ar fi gasit un mesaj scris pe oglinda toaletei, in care se preciza ca o bomba este ascunsa in aeronava, cu aproximativ o ora inainte de aterizare, potrivit site-ului de Internet al cotidianului Bangkok Post.

Pilotii au decis sa continue zborul pana la destinatia finala, adauga site-ul, care afirma ca nu a fost gasita nicio bomba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.