Pavilionul Romaniei la EXPO 2010 Shanghai marcheaza, miercuri, patru luni de la deschiderea oficiala, anunta MAE, precizand ca in aceasta perioada a fost primita vizita a peste 2,9 milioane de persoane si 130 de delegatii oficiale.

Potrivit unui comunicat al MAE, momentul de maxima vizibilitate a Romaniei la EXPO 2010 a avut loc la 29 iulie, cand a fost sarbatorita Ziua Nationala la Expozitia Mondiala, in prezenta ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si a unor membrii ai Parlamentului Romaniei si Ministerului Culturii si Patrimoniului National, informeaza MEDIAFAX.


In ultima luna, cea mai importanta vizita a unei delegatii straine la Pavilionul Romaniei a fost cea a Inaltului reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate si vice-presedinte al Comisiei Europene, Catherine Ashton, care a vizitat Greenpolis la 29 august, declarandu-se impresionata de programul cultural al pavilionului romanesc, mai precizeaza MAE.
Retail jobs

Ministerul de Externe mai spune ca vizitatorii pavilionului sunt interesati de cultura, istoria, dansul, muzica si arta culinara romaneasca, cozile zilnice de la intrarea in spatiile Pavilionului Romaniei fiind o dovada a interesului vizitatorilor Expozitiei mondiale de la Shanghai pentru Romania.

Pavilionul Romaniei la Expo Shanghai 2010 a oferit vizitatorilor aproximativ 2.400 de reprezentatii artistice live, care au constat in spectacole de dans si concerte zilnice de muzica populara si clasica din repertoriu romanesc si international.

Cititi si:Excursie in Romania pentru vizitatorul cu numarul 2.000.000 la Pavilionul Romaniei de la Shanghai

Romania la Expo Shanghai 2010: Invitam investitorii chinezi sa ne construiasca autostrazi

Cat a costat pavilionul Romaniei la Expo 2010 Shanghai?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.