Ministrul israelian al Apararii, Ehud Barak, s-a intalnit, duminica, in secret, cu presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, la Amman, dupa o intrevedere cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, relateaza presa israeliana.

Intalnirea, care a avut loc intr-o cladire privata din capitala Iordaniei, este parte a pregatirilor pentru relansarea negocierilor directe intre Israel si palestinieni, transmite MEDIAFAX, citand AFP.

Barak si Abbas au discutat despre gesturile de bunavointa pe care Israelul le-ar putea face fata de populatia din Cisiordania in contextul reluarii negocierilor directe, care erau blocate de 20 de luni.


Duminica, Ehud Barak se intalnise cu regele Iordaniei, s-a deplasat in Israel pentru a-i prezenta situatia premierului Benjamin Netanyahu si a revenit cu avionul la Amman pentru intalnirea cu Abbas.

Regele Abdallah avertizase ca negocierile intre Israel si palestinieni trebuie tratate cu seriozitate pentru a avea sanse de succes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.