Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite ale Americii isi va spori operatiunile unilaterale de spionaj in tari unde pana acum se baza mai ales pe alte servicii de informatii, a anuntat directorul CIA, Porter Goss.

Intr-o intalnire cu angajatii agentiei, Goss a prezentat proiectul de revizuire a structurii CIA, care va da agentilor operativi o mai mare autoritate, va institui operatiuni in mai multe state si va presupune mai multe recrutari din randul cetatenilor straini. ,Interesele noastre sunt globale si nevoile noastre de securitate sunt globale", a afirmat Porter Goss. ,Aceasta inseamna sa recunoastem ca acum nu suntem prezenti in toate locurile unde ar trebui sa fim. In viitor, ne vom afla in locuri unde oamenii nici nu isi pot imagina", a mai spus Goss, care are in vedere o crestere cu 50 de procente a numarului de agenti si analisti ai CIA.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.