Dupa Statele Unite, Franta si Japonia, Mickey Mouse pleaca in China, la inaugurarea celui de-al cincilea Disneyland, care va avea loc luni. Conform traditiei Disney, cel mai nou vlastar al "lumii magice" va fi inaugurat prin trei zile de sarbatoare, cu focuri de artificii, show-uri si celebritati ale caror nume sunt tinute inca secrete. Vicepresedintele chinez Zeng Qinghong si prim-ministrul din Hong Kong, Donald Tsang, vor participa la festivitati. In China, Mickey este mai mult decat binevenit.

Peste 15.000 de bilete sunt puse in vanzare pentru inaugurarea de luni, strazile Hong Kong-ului sunt pline de anunturi publicitare, iar magazinele abunda in vesminte care poarta insemnele celebrului soricel. Autoritatile au facut tot posibilul ca lucrurile sa mearga bine. Guvernul a platit 1,8 miliarde de dolari din costul total de 3 miliarde al constructiei. Pretul unui bilet de intrare a fost stabilit la aproximativ 45 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.