A fost o lunga perioada de timp cand sanatatea primului presedinte al Rusiei, Boris Eltin, capta atentia comunitatii internationale, constituind in acelasi timp motiv de glume si bascalie, dar si de ingrijorare. Orice aparitie in public devenea subiect de analiza: cum arata, cum vorbeste, cum se misca. Dupa iesirea mai mult decat spectaculoasa de pe scena politica, Eltin a afisat o stare de sanatate de-a dreptul incredibila.

Nici calatoriile peste hotare nu i-au mai facut rau. Pana ieri, cand Eltin si-a rupt piciorul. In Italia, unde-si petrecea o parte din vacanta de vara. Intr-o zona pitoreasca, preferata de multi politicieni, printre care chiar premierul Silvio Berlusconi. Inca nu se stie exact cum s-a petrecut incidentul, dar se presupuna ca fostul locatar al Kremlinului fie a alunecat, fie s-a impiedicat. Oricum, de cand s-a lasat de presedintie, a uitat si de bautura.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.