Louise Pollard, originara din Marea Britanie, care a fost de acord sa poarte un nepot al lui Osama bin Laden, a aflat ca este insarcinata cu gemeni, potrivit unei ecografii realizate la opt saptamani de sarcina, intr-o clinica privata.
Potrivit Daily Mail, gemenii au fost conceputi prin inseminare in vitro, utilizand sperma lui Omar ben Laden, fiul lui Osama ben Laden, si ovulele sotiei britanice a acestuia, Zaina, in varsta de 54 de ani, care inaintea casatoriei se numea Jane Felix-Browne. Casatoriti in 2007, cei doi nu au putut concepe un copil. Ei au contactat-o pe Louise Pollard, in varsta de 24 de ani, prin intermediul unui site care ofera servicii ale mamelor surogat. Ea a purtat anterior, copiii altor doua cupluri. [O britanica, mama-surogat pentru nepotul lui ben Laden]

Omar locuieste in Qatar si are interdictie de a patrunde pe teritoriul britanic. Dar, sotia acestuia, originara din Cheshire, doreste ca cei doi copii sa fie scolarizati in Marea Britanie. Pollard, originara din Bristol, a declarat ca Zaina sta cu ea, de la data cand a aflat ca este insarcinata cu gemeni. "Imediat ce medicul a pus dispozitivul pe abdomenul meu, am vazut doua forme, ceea ce insemna ca este vorba despre doi copii", a declarat Pollard, adaugand ca "Zaina plangea", iar ea a "ramas socata".

Zaina s-a despartit de sotul ei luna trecuta, dupa anuntarea sarcinii. Omar tocmai era diagnosticat ca suferind de schizofrenie, dupa mai multe saptamani in care a prezentat un comportament dezorientat si a inceput sa auda vocea tatalui sau. De atunci, Zaina a revenit acasa, in Cheshire, unde si-a petrecut majoritatea timpului, impreuna cu mama surogat. Vestea ca este insarcinata cu gemeni ar putea conduce la o impacare intre cei doi, este de parere Louise Pollard. "Omar este incantat. El si Zaina vorbesc zilnic (la telefon). Vrea sa se duca sa il vada", a spus ea.

Zaina il va vizita pe sotul ei, Omar ben Laden, saptamana viitoare, a declarat mama surogat, adaugand ca "este aproape sigur ca se vor impaca".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.