O britanica a acceptat sa devina mama-surogat pentru nepotul lui Osama ben Laden, dar pana acum tentativele de fertilizare au esuat.
Potrivit DailyMail, Louise Pollard urmeaza un tratament de feritilitate pentru a concepe un copil cu sperma fiului lui ben Laden, Omar, si ovulele sotiei britanice a lui Omar, Jane Felix Browne. Cuplul a incercat in zadar sa procreeze, din 2007, si a decis sa o contacteze pe Pollard, 24 de ani, printr-un site specializat, relateaza NewsIn.

Pana acum, trei tentative de fertilizare s-au soldat cu un esec, dar Pollar va face in curand un nou test de sarcina. Daca rezultatul va fi negativ, ea a promis ca va face o a patra incercare, folosind propriile ovule si sperma lui Omar.

Omar, al patrulea copil al lui ben Laden, a depus mai multe cereri de viza pentru a locui in Marea Britanie, dar i-au fost respinse. Insa, un fiu britanic i-ar fi de folos, cu toate ca oficialii Ministerului de Interne spun ca acest lucru nu-i va garanta obtinerea vizei.

El a spus ca este profund indurerat de faptul ca Pollard - care a mai fost mama-surogat pentru alte doua cupluri si se crede ca este cea mai tanara mama-surogat din Marea Britanie - nu a reusit inca sa ramana insarcinata.

Omar si sotia sa locuiesc in Qatar de doi ani, iar Pollard urmeaza tratamentele in Emirate. Potrivit unui prieten al cuplului, Omar si sotia sa au fost de acord sa acopere cheltuielile lui Pollard, de pana la 10.000 de lire sterline, suma maxima admisa in Marea Britanie, pentru cursele cu avionul si cazarea in Dubai.

Sotia lui Omar are deja trei copii mari, din relatii anterioare. Ea l-a cunoscut pe Omar in Egipt, in martie 2007, si s-a convertit la islam. Numele ei este acum Zaina Mohamad al-Sabah Ben Laden. Omar are un baiat de 6 ani dintr-o casatorie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.