Meteorologii au emis alerte de canicula pentru 18 state americane, in conditiile in care valul de caldura continua sa afecteze sudul, vestul si nordul Statelor Unite.

O combinatie de temperaturi ridicate si nivel mare de umiditate ar putea cauza o serie de afectiuni, anunta Serviciul National de Meteorologie, potrivit MEDIAFAX

Cel putin noua persoane au murit din cauza caldurii in sudul si vestul Statelor Unite, in conditiile in care temperaturile au depasit 37 de grade Celsius.

Departamentul Sanatatii din statul Missouri a anuntat cel putin trei decese cauzate de canicula, un al patrulea deces fiind investigat.

In Tennessee, un barbat in varsta de 77 de ani a fost gasit mort in casa din cauze naturale, insa medicii afirma ca decesul a fost favorizat de canicula.

Tot in Tennessee, un barbat in varsta de 67 de ani a decedat dupa ce lesinase din cauza caldurii in timp ce tundea iarba.

O femeie in varsta de 81 de ani a murit in statul Mississippi, tot din cauza caldurii. Un deces a fost semnalat si in statul Alabama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.