Presedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, aflat intr-o deplasare la Hamedan, in vestul Iranului, a supravietuit miercuri unei tentative de atentat, afirma site-ul conservator Khabaronline.ir, insa informatia a fost dezmintita de autoritatile de la Teheran.

Potrivit site-ului, care nu mentioneaza victime, o grenada a explodat in apropierea convoiului presedintelui Ahmadinejad, relateaza MEDIAFAX, citand AFP.

Dispozitivul ar fi explodat in apropierea unui microbuz care transporta jurnalisti, la o suta de metri de masina cu care se deplasa presedintele, care nu a fost atins, conform aceleiasi surse.

Conform
Khabaronline.ir, "atacatorul a fost arestat", in timp ce multimea scanda sloganuri ostile "ipocritilor", Mujahedinii Poporului, principala organizatie de lupta armata impotriva regimului iranian.

Ahmadinejad a pronuntat ulterior un discurs difuzat in direct de televiziunea iraniana, in care nu face nici o aluzie la o tentativa de atentat.

Ahmadinejad nu se dezminte: Un nou reactor nuclear in Iran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.