Un avion a ars dupa ce s-a prabusit duminica, in Parcul National Denali din Alaska, au declarat martorii accidentului si oficiali ai statului Alaska.

“Pompierii s-au chinuit indelung sa opreasca flacarile”, a declarat pentru CNN, Clint Johnson, din cadrul Comisiei Nationale pentru Siguranta Transporturilor.

Potrivit Adevarul.ro, aeronava este un avion de tip Fairchild C-123, iar la bord s-ar fi aflat doar cei trei membrii ai echipajului. Conform raportului initial al Administratiei Federale a Aviatiei (AFA), avionul s-ar fi prabusit in jurul orei 16:15 (n.r. Luni, 03:15, ora Romaniei), a declarat Allen Kenitzer, purtatorul de cuvant al AFA.

Cercetarile sunt in curs, un raport preliminar urmand sa fie dat presei luni dupa amiaza. Anchetatorii au declarat ca exista posibilitatea ca cele trei persoane decedate sa-si fi pierdut viata in momentul impactului cu solul si nu in explozie.

Unul dintre martorii accidentului, Jeff Kowalczyk, a declarat ca se plimba prin parc impreuna cu sotia cand s-au uitat in sus si au vazut in avion care s-a prabusit pe un deal din apropiere. Cei doi soti au spus ca desi au vrut sa le dea primul ajutor pasagerilor de la bordul avionul, nu au putut face acest lucru, deoarece, imediat dupa impact avionul a izbucnit in flacari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.