Selectionerul Argentinei i-a transmis fostulului presedinte al Cubei un mesaj in care il anunta ca il iubeste si ca va fi incantat sa-l viziteze luna viitoare.
Potrivit Cubadebate, Maradona i-a transmis lui Fidel Castro ca il iubeste si ca il va vizita. "Spuneti-i lui Fidel ca il iubesc", a cerut Maradona a cerut prin intermediul unui mesaj postat pe un site unde sunt publicate articole ale fostului presedinte cubanez, retras din functie din motive medicale.

Maradona, care se afla in Venezuela onorand invitatia presedintelui Hugo Chavez, va merge in Cuba peste 30 de zile si va fi incantat sa il revada pe Fidel , conform Mediafax.

In timpul intrevederii cu Hugo Chavez, Maradona a spus ca l-a vazut pe Fidel Castro la televizor si ca i s-a parut a fi in stare foarte buna: "L-am vazut pe Fidel foarte lucid, in forma buna, contrar a ceea ce vor americanii sa se creada despre el. Se simte bine si asta ma bucura foarte mult".
Maradona are o relatie speciala cu Fidel Castro, de la prima sa vizita in Cuba, in 1987 , subliniaza site-ul mentionat. Printre altele, Maradona l-a intervievat pe fostul sef al statului cubanez in cadrul unui pogram al televiziunii argentiniene si i-a oferit mai multe tricouri de fotbal.

La randul sau, Castro a declarat ca il considera pe Maradona un prieten drag si un mare sportiv, care ii arata Cubei o prietenie dezinteresata.
Maradona a petrecut o perioada in Cuba, unde s-a tratat pentru dependenta de cocaina si pentru alte probleme de sanatate care i-au pus viata in pericol.

Presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona, si Diego Maradona ar trebui sa se intalneasca, luni, pentru a discuta prelungirea contractului.

Citeste si: [Fidel Castro a sarbatorit in public 57 de ani de la revolutia din Cuba]

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.