Femeia care a acceptat sa devina mama-surogat pentru copilul lui Omar ben Laden si al sotiei sale Zaina a descoperit ca este insarcinata exact dupa ce cuplul a anuntat ca s-a despartit.

Louise Pollard, originara din Bristol, a spus ca testul de sarcina a iesit pozitiv dupa a treia runda de tratamente de fertilizare in Emirate. Ea a fost aleasa sa poarte nepotul lui Osama ben Laden si a ramas insarcinata folosind sperma lui Omar, 29 de ani, si ovulele britanicei Zaina, 54 de ani.

Insa imediat dupa ce mama-surogat in varsta de 24 de ani a descoperit ca este insarcinata, s-a aflat ca Zaina, care a mai fost casatorita de sase ori si are cinci nepoti, s-a despartit de Omar.

"Cand am facut testul de sarcina, am fost entuziasmata pentru ei. Asta a fost inainte sa aflu ca Omar si Zaina s-au despartit. Sunt fericita ca vor avea copilul la care visau, dar sunt si nelinistita. Cu toate ca Zaina m-a asigurat ca despartirea este doar o pauza, pana la insanatosirea lui Omar, ma simt dezamagita"
, a spus Pollard.

Pollard a spus ca nu va pune capat sarcinii. Ea a mai povestit ca a primit mesaje pe Facebook in care unii sugerau ca ar trebui sa fie "injunghiata in burta" pentru ca poarta acest copil.

  • Fiul lui ben Laden, Omar, si sotia sa, Zaina, s-au separat dupa ce acesta a inceput sa "auda" vocea tatalui sau si a fost internat intr-un spital psihiatric, a povestit britanica Zaina.

Zaina a spus ca este indurerata, dar nu mai putea face fata.

"Juramintele noastre de la nunta spun 'Si la bine, si la rau', dar, daca situatia ar mai dura, as muri". Cei doi s-au intalnit in Egipt in 2006.

Zaina, care a mai fost casatorita de sase ori, a dezvaluit ca stia de mult ca Omar este probleme psihice. "Avea perioade maniacale, cand era entuziasmat de tot. Apoi urmau perioade de depresie crunta, cand era tacut si supus, statea in pat toata ziua si se culca extrem de tarziu", a povestit ea.

  • Zaina il invinovateste pe Osama ben Laden si atrocitatile pe care acesta le-a inspirat. "Omar il iubeste si il uraste pe Osama. Il iubeste pentru ca este tatal lui, dar uraste ceea ce el a facut. Cred ca a suferit de stres posttraumatic dupa 11 septembrie 2001. Viata lui Omar a fost distrusa de ceea ce a facut tatal sau", a subliniat britanica.

Ea a mai spus ca cearta legata de imposibilitatea obtinerii vizei pentru M. Britanie de catre Omar si presiunile din partea familiei ben Laden au inrautatit starea de sanatate a lui Omar. El locuieste in Qatar si tine legatura cu sotia sa prin telefon si e-mail. Aceasta sta in Cheshire.
Citeste si:
Fiul lui Osama ben Laden va avea gemeni
Fiul lui Osama ben Laden va...

In urma cu zece zile, ingrijorata fiind, Zaina a plecat in Qatar si si-a dus sotul la medic. Omar a fost imediat internat intr-un spital psihiatric, dar dupa trei zile s-a externat singur si comportamentul bizar a continuat.

Ultima picatura a fost cand el a luat masina si a inceput sa conduca haotic, avand-o pe Zaina alaturi. "Cand ne-am intors, i-am spus ca vreau sa divortez si sa ma intorc in Anglia", a povestit britanica. Ea a spus ca il iubeste inca pe Omar, dar nu mai poate fi cu el cat timp acesta este bolnav.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.