O stranepoata a liderului istoric sud-african Nelson Mandela a murit intr-un accident de masina in timp ce se intorcea, joi seara, de la concertul in aer liber de la Soweto, care a dat startul Campionatului Mondial de fotbal.

Zenani Mandela, in varsta de 13 ani, este singura victima a accidentului. Aceasta implinise 13 ani cu doar o zi inainte si se numara printre cei noua stranepoti ai fostului presedinte sud-african. Fata se intorcea de la concert impreuna cu strabunica sa, Winnie Madikizela-Mandela, fosta sotie a liderului sud-african, relateaza NewsIn.

Soferul automobilului, considerat responsabil pentru accident, a fost arestat si va fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpa.

Nelson Mandela a renuntat la participarea la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, dupa moartea stranepoatei sale, relateaza bbc.co.uk.

Initial, Madela anuntase ca va fi prezent pe arena Soccer City aproximativ 15 minute la ceremonia de deschidere.

Shakira a dat startul Mondialului de fotbal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.