Premierul rus Vladimir Putin s-a pronuntat in favoarea organizarii luni a unei manifestatii a opozitiei in orasul sau natal Sankt Petersburg, spunand ca libertatea de expresie este un element-cheie pentru viitorul tarii.

Potrivit lui Putin, autoritatile au motive sa interzica astfel de actiuni, daca se dovedeste ca ele ar afecta negativ viata celorlalti cetateni. "Insa asta nu inseamna ca autoritatile trebuie sa se ascunda in spatele unor astfel de lucruri si sa creeze conditii ce fac imposibila exercitarea libertatii de expresie", a subliniat premierul, citat de Itar-Tass.

"Sper ca la Sankt Petersburg totul se va face rational, ca dreptul de exprimare a dezacordului cu puterea va fi exercitat, fara a-i deranja pe ceilalti", a adaugat el.

"Tara nu va avea viitor fara o dezvoltare democratica normala", a avertizat premierul.

Potrivit NewsIn, el este de parere ca o persoana poate evolua si poate dezvolta tara numai intr-o astfel de societate, pentru ca altfel s-ar ajunge la stagnare. Insa premierul a avertizat ca "toata lumea trebuie sa actioneze respectand legea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.