Secretul aspectului vesnic proaspat al premierului britanic, Tony Blair, a fost, in sfarsit, descoperit: el cheltuieste pe produse cosmetice sume de doua ori mai mari decat o fac, in medie, femeile din Marea Britanie, relateaza AFP, citand un raport al cabinetului de la Londra.

Guvernul britanic a facut publice aceste informatii ca raspuns la o interpelare parlamentara privind cheltuielile pe care premierul le face pentru intretinerea sa fizica. Documentul a relevat ca, in ultimii sase ani, Blair a cheltuit 1.800 de lire sterline, echivalentul a 2.600 de euro, pentru produse cosmetice. In comparatie, femeile britanice cheltuiesc, in medie, doar 195 de lire sterline pe an in acelasi scop.

Raspunsul scris, dat publicitatii joi, in ultima zi a sesiunii parlamentare de dinaintea vacantei, precizeaza ca in perioada 1999-2000 si in 2004-2005, Downing Street a achitat facturi in valoare de 1.050 lire sterline pentru produse cosmetice menite sa imbunatateasca aspectul premierului pentru aparitiile in public. De asemenea, in ultimii doi ani, cabinetul a achitat 791 de lire sterline unor esteticieni care s-au ocupat de Blair.

In timpul campaniei electorale din mai, multi comentatori politici au remarcat tenul "de piersica" al lui Tony Blair. Atunci insa, premierul britanic daduse asigurari ca acest ten se datoreaza bronzului obtinut dupa mai multe zile petrecute in gradina din spatele casei sale. Tony Blair nu este cu siguranta cel mai vanitos dintre omologii sai europeni, acest titlu fiind detinut la ora actuala de premierul italian Silvio Berlusconi, care in ultimii ani a recurs la un lifting facial, un implant de par si cel putin o operatie de liposuctie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.