Mama fostului presedinte polonez Lech Kaczynski a aflat marti ca fiul sau a murit intr-un accident aviatic la Smolensk, in 10 aprilie, a declarat sefa de campanie a lui Jaroslaw Kaczynski.
Potrivit lui Elzbieta Jakubiak, rudele apropiate au fost de fata cand Jaroslaw i-a spus mamei sale, scrie NewsIn.

Jadwiga Kaczynska, in varsta de 83 de ani, este foarte bolnava, iar medicii i-au cerut lui Jaroslaw sa nu ii spuna de moartea lui Lech pana cand nu va fi suficient de puternica.

Pentru Jaroslaw a fost o "usurare" sa ii spuna mamei sale, a declarat Jakubiak.

"Cred ca este o femeie curajoasa, care a participat la al Doilea Razboi Mondial, un soldat. Stie ca a avut fii care au servit tara, iar acum mai are un fiu care trebuie sa continue munca fratelui sau geaman. Cred ca poate sa stranga suficienta putere pentru a-l inconjura pe Jaroslaw cu dragoste si sustinere", a spus Jakibiak, intrebata cum a suportat Kaczynska vestea mortii fiului sau si a norei sale. [Jaroslaw Kaczynski, presedinte in locul fratelui geaman?]

Citeste si [Alte dezvaluiri in cazul tragediei de la Smolensk]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.