In cabina avionului lui Kaczynski se aflau si alte persoane in afara de echipaj.

Alte persoane in afara de membrii echipajului se aflau in cabina avionului prezidential polonez inainte ca acesta sa se prabuseasca, a declarat miercuri, la Moscova, seful Comisiei de aviatie interstatala, care prezinta primele rezultate ale anchetei, relateaza RIA Novosti, citata de NewsIn.

"S-a dovedit ca in cabina se aflau si persoane care nu erau membri ai echipajului. Vocea uneia dintre ele a fost identificata, cealalta sau celelalte urmeaza sa fie identificate de partea poloneza", a declarat Tatiana Anodina, seful organizatiei.

Ea nu a precizat cine este persoana identificata si nici continutul discutiilor din cabina. [Dezvaluire uimitoare in tragedia de la Smolensk]

De asemenea, anchetatorii au descoperit ca echipajul avionului presedintelui Lech Kaczynski a fost avertizat de doua ori ca nu poate ateriza.

Prezenta unor persoane straine in cabina avionului Tu-154 nu a incalcat regulile poloneze

In replica la aceasta concluzie a anchetei, un reprezentant polonez a precizat ca avionul prezidential polonez care s-a prabusit langa Smolensk era un avion militar, iar prezenta unor persoane straine in cabina nu era o incalcare a regulilor poloneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.