Un indian si-a pierdut 16 rude in accidentul aviatic produs sambata in India, soldat cu moartea a 159 de persoane.

Samir Sheikh si-a pierdut sotia, doi copii, unchiul si alte 12 rude in accidentul in care numai sapte persoane au supravietuit.

Cei 16 veneau in India pentru a participa la inmormantarea bunicii lui Sheikh, care a murit vineri, scrie Khaleej Times, potrivit NewsIn.

Sheikh, un om de afaceri care locuieste in Arabia Saudita, se afla in Bombay si urma sa plece la Mangalore, in momentul accidentului.

Potrivit companiei aeriene, avionul, un Boeing 737 care decolase din Dubai, avea la bord 160 de pasageri si sase membri ai echipajului si a derapat pe pista aeroportului international Mangalore, in jurul orei locale 6.30 (4.00 ora Romaniei). Majoritatea pasagerilor erau cetateni indieni care se intorceau din Golf pentru a-si vizita familiile. Mai multi copii se aflau la bord.

Accidentul este cel mai grav din aceasta tara din noiembrie 1996, cand o coliziune in zbor intre un avion saudit si unul kazah s-a soldat cu moartea a 349 de persoane.

Avion prabusit in India: 159 de victime


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.