Presedintele american Barack Obama se bucura de pozitia intai atat in topul celor mai influenti politicieni din lume, cat si a celor mai populari, conform unui sondaj.

De asemenea, premierul rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel ocupa locurile urmatoare in topul celor mai influenti lideri, relateaza Adevarul.ro, care citeaza ITAR-TASS.

Locul al patrulea este ocupat de presedintele francez Nicolas Sarkozy, in timp ce presedintele rus Dmitri Medvedev se afla pe pozitia a cincea.

In topul celor mai populari lideri, locul al doilea este ocupat de liderul tibetan spiritual Dalai Lama, iar pe pozitia a treia se afla secretarul de stat american Hillary Clinton.

Sondajul a fost realizat in perioada 31 martie - 12 aprilie pe un esantion reprezentativ de peste 6.000 de persoane in cinci tari din Europa de Vest si SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.