Presedintele american Barack Obama a participat duminica la slujba de Paste intr-una dintre cele mai sarace comunitati din Washington, la o biserica istorica pentru persoane de culoare fondata in timpul Razboiul Civil din Statele Unite.

Obama, Prima Doamna Michelle si fiicele lor Sasha si Malia s-au alaturat congregatiei de 2.500 de credinciosi la Allen Chapel African Methodist Episcopal Church, din Anacostia, o zona cu populatia majoritara de culoare din sud-estul Washingtonului, relateaza NewsIn, citand AFP.

"Biserica a fost aleasa pentru ca are peste 50 de programe pentru ajutarea comunitatii locale, au declarat oficiali de la Casa Alba pentru Washington Post.

Pastorul bisericii a afirmat ca vizita lui Obama a intervenit "intr-un moment critic", dupa incidentul armat de saptamana trecuta, cand patru persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite.

"Simplul fapt ca presedintele inca vine aduce atat de multa liniste si vindecare sud-estului Washingtonului", a spus preotul Michael Bell.

Anul trecut, Obama a participat la slujba de Paste la biserica episcopala Saint John, aflata la o distanta mica de Casa Alba.

Incident grav la Washington


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.