Osama ben Laden a amenintat ca va ucide orice american va fi capturat de reteaua sa, daca Khaled Cheikh Mohammed, principalul acuzat in dosarul 11 septembrie, si tovarasii sai vor fi executati, potrivit unui mesaj audio difuzat joi de Al-Jazeera.

In mesajul adresat poporului american, ben Laden spune ca Barack Obama "urmeaza aceeasi politica, a predecesorilor sai" mai ales in Afganistan si a denuntat dorinta Casei Albe de "a-l executa pe eroul" Mohammed si pe tovarasii acestuia, relateaza NewsIn, citand AFP.

"Ziua in care SUA vor lua aceasta decizie va fi cea in care vor decide executarea oricarui american capturat de noi", a avertizat liderul terorist.

Mohammed, organizatorul autoproclamat al atentatelor din SUA, si patru coacuzati vor fi judecati la o data nedeterminata de un tribunal obisnuit sau de unul militar exceptional.

Al-Qaida cere sustinatorilor sa atace interesele americane din intreaga lume

Ben Laden ameninta Statele Unite cu noi atacuri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.