Seful Guvernului italian Silvio Berlusconi a facut marti o noua gafa, judecand aspectul unei candidate a stangii la alegerile regionale, pe care l-a calificat drept neatragator.

Mercedes Bresso, candidata a Partidului Democrat (stanga) la conducerea regiunii Piemonte (nordul Italiei), i-a replicat ca s-a "pastrat mai bine decat el, chiar si fara lifting". Ea a facut aluzie, intr-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, la numeroasele operatii estetice la care a recurs Berlusconi, printre care implanturi capilare. "In ceea ce priveste machiajul, folosesc putin, am mai putina nevoie de el decat Berlusconi", cunoscut pentru ca foloseste fond de ten pentru a parea intotdeauna bronzat, a spus aceasta.

"Stiti de ce este Bresso mereu prostdispusa? Pentru ca dimineata, atunci cand se trezeste si se priveste in oglinda pentru a se machia, se vede. Si astfel, ziua este deja stricata", a declarat Berlusconi marti seara, la un miting electoral organizat la Torino, conform NewsIn.

Alegerile regionale ce vor avea lor in 28 si 29 martie in Italia vor viza 13 regiuni. In Piemonte, Bresso candideaza impotriva lui Roberto Cota, candidatul partidului antiimigranti Liga Nordului, sustinut de Poporul Libertatii al lui Silvio Berlusconi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.