Presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat vineri, la Londra, ca nu-si pierde nici macar o secunda cu "elucubratiile" presei privitoare la viata sa privata, dupa publicarea unor articole pe aceasta temain presa britanica.

Intrebat despre zvonurile legate de viata sa privata, Sarkozy a spus: "Probabil nu stiti cat de putin timp" are presedintele unei tari, conform AFP.

"Nu am nici macar o secunda, o jumatate de secunda, de pierdut cu astfel de elucubratii"
, a subliniat el.

Presa franceza si apoi cea internationala a scrisin ultimele zile, preluand zvonuri aparute mai intai pe Twitter si Facebook, ca sotii Sarkozy s-arinsela reciproc si ca un divort ar fi iminent.

Actuala Prima Doamna, Carla Bruni Sarkozy, ar avea o relatie cu cantaretul Benjamin Biolay, de care este foarte apropiata. Tabloidele sustin ca Bruni locuieste deja neoficial impreuna cu muzicianul in apartamenul acestuia din Paris.

Pe de alta parte, unii pretind ca si presedintele Nicolas Sarkozy si-ar fi gasit consolareain bratele lui Chantal Jouanno, secretarul de stat care se ocupa de ecologie si care este campioana la karate.

Palatul Elysee nu a reactionat pana acum la aceste zvonuri,in timp ce Carla Sarkozy a declarat intr-un interviu acordat saptamana aceasta ca are incredere in fidelitatea sotul ei.

[VIDEO]: Destainuirile Carlei Bruni

Sarkozy si Bruni au uimit intreaga lume cand s-au casatorit la trei luni dupa ce s-au cunoscut, in 2007. Fotomodelul a declarat acum cativa ani ca se plictiseste de monogamie, iar printre fostii ei iubiti se numara Mick Jagger, Eric Clapton si Donald Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.