Mii de chinezi au sarbatorit duminica inceperea anului Tigrului, despre care astrologii spun ca va fi unul ce va aduce confruntari, cu focuri de artificii pe strazile oraselor din China, informeaza presa internationala.

In ciuda frigului, pe strazile din China au iesit mii de oameni care au privit focurile de artificii si au sarbatorit intrarea in noul an. In Shanghai, la templul Jing'An chinezii s-au inghesuit sa arda tamaie pentru ca noul an sa aduca sanatate si fericire in familiile lor.

La Beijing, 52 de persoane au fost ranite in timpul focurilor de artificii, in timp ce aproximativ 880.000 de politisti si voluntari au patrulat pe strazi pentru a asigura desfasurarea in siguranta a evenimentelor.

Chinezii spun despre cei care se nasc in anul Tigrului ca vor fi independenti si puternici, dar ca nu este un an bun pentru casatorii, deoarece sotul poate deceda mai devreme decat sotia.

Chinezii considera tigrul un lider natural care simbolizeaza puterea, dar si imprevizibilul. In opinia astrologilor chinezi, noul an va aduce transformari, confruntari si reforme. In principal anul, Tigrului va fi unul al schimbarilor curajoase. Acest an chinezesc se va incheia pe 2 februarie 2011, fiind urmat de anul Iepurelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.