Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Robert Gibbs, a ironizat-o pe fosta candidata republicana la vicepresedintie, Sarah Palin, prefacandu-se intr-o conferinta de presa ca isi consulta notite scrie in palma, asa cum a facut ea.

Intrebat in briefiengul sau zilnic de presa despre subiectul foarte serios al cooperarii dintre democrati si republicani in Congres, pentru progresarea in dosarele importante, Gibbs a raspuns: "Oh, am scris cateva smecherii", uitandu-se in palma, unde avea scrise niste cuvinte. "Am scris 'oua, lapte si paine'", a adaugat Gibbs, aratand palma stanga asistentei, in timp ce jurnalistii au izbucnit in ras.

"Si apoi am scris 'speranta si schimbare', in cazul in care uit", a spus el, facand aluzie la celebrele sloganuri de campanie ale presedintelui Barack Obama, relateaza NewsIn, citand AFP.

O inregistrare video care circula pe internet o arata pe Palin aruncand o privire in palma stanga, atunci cand i s-au adresat intrebari, la o reuniune a militantilor ultraconservatori din Nashville (sudul tarii). [Alta "boacana" a la Sarah Palin]

O imagine marita cu palma arata ca fosta candidata republicana, care nu exclude poribilitatea de a candida la presedintia Statelor Unite in 2012, isi scrisese pe mana cuvintele "energie", "impozite", "refacerea moralului americanilor". Figureaza si termenul "reducere a cheltuieilor", dar cuvantul "cheltuieli" este taiat, potrivit imaginilor marite.

Comentatorii subliniaza ca in discursul pe care l-a rostit, Palin l-a criticat pe presedintele Barack Obama, calificandu-l drept "un tip carismatic cu un prompter".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.