Sotia cetateanului malaysian ucis in accidentul rutier in care a fost implicata masina Ambasadei Romaniei la Singapore va cere cel putin 100.000 de dolari despagubiri guvernului Romaniei, relateaza Temasek Rewiew.

Dupa cinci saptamani de investigatii, politia a stabilit ca diplomatul Silviu Ionescu s-a aflat la volan in momentul producerii accidentului. Diplomatul spusese ca masina i-a fost furata, iar autoritatile din Singapore i-au permis sa plece in Romania pentru a se trata de diabet.

Sotia malaysianului ucis, Yenny Young, a angajat un avocat pentru a obtine despagubiri de la guvernul Romaniei.

"Daca guvernul roman nu ii ridica imunitatea, nu se mai poate face mare lucru. Indiferent ce se va intampla, voi studia legea internationala, pentru a decide ce voi face", a spus avocatul, potrivit Temasek Rewiew, citat de NewsIn.

Accidentul petrecut in noaptea de 14 spre 15 decembrie in cartierul Bukit Panjang a provocat moartea unei persoane si ranirea altor trei. Masina ambasadei Romaniei la Singapore, un Audi A6, a fost ulterior gasita abandonata la periferia capitalei Singapore.

Opinia publica din Singapore a acordat o atentie deosebita acestui caz, in momentul in care au aparut dezvaluiri ca masina nu a fost furata, asa cum a declarat initial insarcinatul cu afaceri al Romaniei la Singapore, Silviu Ionescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.