Presedintele american face obiectul unei comedii muzicale in Germania si care vizeaza sa cucereasca mai intai tara, apoi Statele Unite.

Actorul de comedie care interpreteaza rolul lui Obama interpreteaza un imn religios intitulat "Yes we can", aluzie la sloganul de campanie al presedintelui American, relateaza AFP, potrivit NewsIn. Comedia intitulata "Speranta - istoria muzicala a lui Obama" este interpretata in germana si in engleza, majoritatea actorilor fiind de origine americana.

In Statele Unite, presedintele american inregistreaza o scadere in sondaje, dar ramane foarte popular in Germania.

Randall Hutchins, un american aflat la originea comediei, a declarat pentru ziarul german Der Spiegel ca i-a venit ideea spectacolului in timpul campaniei prezidentiale, cand Obama l-a infruntat pe republicanul John McCain.

Si acesta din urma, precum si candidata sa la vicepresedintie Sarah Palin sunt inclusi in productie, alaturi de Michelle Obama, Prima Doamna americana.

Daca vor avea succes, actorii spera sa faca un turneu in Germania. "Daca totul merge bine, speram ca ne indreptam si spre Statele Unite", a declarat organizatorul productiei, Patrick Strese.

Obama a mai inspirat comedii muzicale in Kenya si la Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.