Organizatia americana pentru apararea drepturilor animalelor PETA a folosit imaginea lui Michelle Obama intr-una dintre campaniile sale impotriva hainelor de blana, fara ca Prima Doamna sa stie, au anuntat surse de Casa Alba.

"Nu am autorizat" acest lucru, a declarat Semonti Stephens, o purtatoare de cuvant a sotiei presedintelui Barack Obama, vorbind despre o reclama a PETA, grupare care apara "tratarea etica a animalelor" si care este foarte influenta in Statele Unite, relateaza AFP, conform NewsIn.

Clipul online, disponibil pe site-ul ONG-ului, o prezinta pe Michelle Obama, intr-un montaj de fotografii, alaturi de cantareata Carrie Underwood, de manechinul Tyra Banks si de Oprah Winfrey, toate celebritati care refuza, potrivit PETA, sa poarte haine de blana.

Un oficial din Presedintia americana a declarat ca PETA a fost contactata de Casa Alba in legatura cu acest clip, dar nu a oferit mai multe detalii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.