Seful garzilor de corp ale premierului ucrainean, Iulia Timosenko, a spus intr-un interviu ca viata acesteia a fost pusa serios in pericol de cel putin sase ori.

Intr-un interviu publicat vineri de ziarul ucrainean Komsomolskaia Pravda, seful garzii de corp al premierului ucrainean spune ca Timosenko o "femeie de fier", care nu se teme de nimic, desi viata sa a fost pusa serios in pericol de cel putin sase-sapte ori, potrivit UNIAN.

"Nu am dreptul sa vorbesc despre asta. Insa, in linii mari, pot spune ca noi detineam informatii ca din tara X in Ucraina a fost trimis un ucigas profesionist pentru a-si executa comanda. Si astfel de cazuri extrem de serioase in experienta mea au fost aproximativ sase-sapte", a spus el, relateaza NewsIn.

Seful garzii de corp, care a lucreaza cu Timosenko de 12 ani, a adaugat ca a avut informatii inclusiv despre data si ora unui posibil atentat. O situatie destul de tensionata, potrivit acestuia, a fost in perioada revolutiei portocalii din 2004.

De asemenea, potrivit bodyguardului, Timosenko stia despre pregatirea atentatelor. "Cred ca ii este totusi frica, ca oricarei persoane, dar in acelasi timp ea nu se teme", a adaugat el.

Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, care a fost aliata presedintelui Viktor Iuscenko in timpul Revolutiei portocalii din 2004, a devenit ulterior principalul sau rival politic. Timosenko participa pentru prima data in cursa pentru alegerile prezidentiale, ce se vor desfasura la 17 ianurie 2010. Ea se claseaza pe locul al doilea in sondaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.