Invitata la un post de radio pentru un interviu, Carla a fost intrebata daca l-ar mai iubi pe Sarkozy, in cazul in care acesta nu ar fi presedintele Frantei. Replica lui Sarkozy nu a intarziat sa apara.

Cu ocazia unei ceremonii de premiere care a avut loc la Palatul Elysee, Sarkozy l-a inghesuit intr-un colt pe gazda emisiunii de radio, Marc-Olivier Fogiel, si, spre surprinderea acestuia, i-a tinut o terorie pentru a apara onoarea sotiei sale, au relatat martori oculari.

Fogiel o intervievase pe prima doamna sapatmana trecuta, in emisiunea sa de la postul de radio Europe 1. Acesta le reamintise ascultarilor cum Sarkozy si Bruni s-au cunoscut la un dineu la Paris, in urma cu doi ani, apoi el a cerut-o de sotie de Craciun, dupa numai doua luni de intalniri romantice. In acest moment, DJ-ul i-a pus brusc intrebarea sotiei presedintelui francez: "L-ati iubi atat de mult, daca n-ar fi presedinte al Frantei?".

Fostul fotomodel, in varsta de 41 de ani (cu 13 ani mai tanara decat sotul ei) a raspuns simplu: "Intrebarea e un pic cam stupida", relateaza NewsIn.

La randul sau, Sarkozy i-a transmis lui Fogiel: "Nu apreciez modul in care i-ati vorbit sotiei mele. A fost o intrebare natanga. N-am sa uit de ea". "Presedintele mi-a spus ca, in opinia sa, intrebarea a fost neinspirata. Poate ca a fost, dar era una care trebuia pusa", a comentat ulterior Fogiel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.