Un american si cei patru fii ai sai au fost inculpati in Missouri pentru violuri repetate asupra celor sase nepoate, fiice, nepoti sau nepoate pe linie fraterna, iar politia a perchezitionat miercuri ferma familiei in cautarea unor eventuale cadavre.
Autoritatile au refuzat sa spuna daca respectivele cadavre cautate apartin unor adulti sau unor copii, seful politiei locale, Kerrick Alumbaugh, limitandu-se la a declara ca exista "indicii privitoare la prezenta unui cadavru sau a mai multor cadavre in diferite locuri", relateaza AFP, conform NewsIn.

Autoritatile incearca sa localizeze si note scrise de copii in care acestia descriau violentele sexuale la care au fost supusi. "Cand victimele erau mai tinere, ele scriau ceea ce li se intampla si puneau notitele in borcane, pe care le ingropau pe proprietate", a spus Bill Lowe, purtator de cuvant al politiei.

Calvarul prin care au trecut copiii a fost descoperit in august, cand o tanara de 26 de ani s-a dus la politie pentru a povesti despre violentele sexuale comise de tatal ei, de unchii si de bunicul ei. Cele patru surori ale sale si fratele ei au cooperat cu politia, astfel urmand sa apara si alte inculpari.

Tanara a descris noua episoade de violente sexuale care, dupa cate isi aminteste, au inceput cind ea avea 5 ani si s-au incheiat cand a ramas insarcinata si a facut un avort la doar 11 ani.

Aceste acte erau insotite de ceremonii elaborate de "casatorie" in cursul carora fetitele culegeau flori cu care isi impodobeau parul si purtau rochii speciale. Dupa o astfel de ceremonie, tanara a fost "casatorita" cu unul dintre unchii ei, care apoi a dus-o intr-un cotet pentru pasari. Ea isi aminteste ca bunicul ei a pus o patura pe poarta cotetului si a spus: "Distrati-va".

Tanara a fost obligata sa intretina raporturi sexuale cu un caine si sa-si priveasca fratele cum era violat, potrivit documentelor judiciare.

Lowe a refuzat sa precizeze daca ceilalti membri ai familiei erau la curent cu aceste acte sau daca erau prezenti cand acestea erau comise.

Faptele au fost comise intre 1988 si 1995 la ferma aflata in Bates City din Missouri. Bunica familiei a murit in decembrie 1991, potrivit Kansas City.

Serful politiei locale s-a declarat convins ca mai sunt si alte victime, spunand ca "pedofilii nu se opresc la un singur caz".

Cei cinci barbati sunt vizati de mai multe capete de acuzare privitoare la violente asupra unor copii, iar cautiunile au fost fixate la sume cuprinse intre 30.000 si 75.000 de dolari.

Inculpatii sunt Burrell Edward Mohler Sr, 77 ani, si fiii sai David A. Mohler, 52 ani, Burrell Edward Mohler Jr, 51 ani, tata a sase copii, Jared Leroy Mohler, 48 ani, si Roland Neil Mohler, 47 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.