Un important sef al mafiei napolitane, Camorra, care se afla pe lista celor mai periculoase 30 de persoane din Italia, a fost arestat sambata intr-un cartier din acest oras situat in sudul Peninsulei, relateaza AFP.
Luigi Esposito, in varsta de 49 de ani, unul dintre liderii familiei mafiote Nuvoletta, era cautat din 2003 pentru asociere cu raufacatori de tip mafiot si trafic de droguri. El a fost condamnat in 2006 la noua ani de inchisoare pentru aceste infractiuni.

Mafiotul a fost arestat intr-o vila luxoasa dintr-un cartier rezidential din Napoli, Posillipo, unde locuia sub un nume fals, informeaza NewsIn.

Ministrul de interne Roberto Maroni a felicitat politia pentru aceasta arestare, calificata drept foarte importanta.

Ministrul a declarat ca in cele 18 luni de guvernare ale cabinetului Berlusconi, peste 3.600 de mafioti au fost arestati, dintre care 15 figureaza pe lista celor mai periculoase persoane cautate din tara.

Saptamana trecuta, politia a arestat trei frati care conduceau una dintre cele mai temute familii ale Camorra, clanul Russo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.