Presedintele francez a recunoscut ca a comis o greseala lasandu-si fiul, pe Jean Sarkozy, in varsta de 23 de ani, sa candideze pentru presedintia Institutiei publice de amenajare a La Dfense (EPAD), cel mai important cartier de afaceri al Europei.
"Incepand din momentul in care a existat o polemica" in jurul candidaturii tanarului, seful statului a recunoscut "ca a fost, fara indoiala, o greseala", au declarat surse, au spus miercuri surse de la Elysee, citate de AFP, conform NewsIn.

Potrivit aceleiasi surse, Sarkozy nu s-a opus candidaturii fiului sau pentru ca nu era vorba de o functie remunerata. "Presedintele EPAD nu are salariu, birou, secretara, masina, sofer", au adaugat oficialii.

In 22 octombrie, Jean Sarkozy a renuntat sa mai candideze la presedintia EPAD, dupa doua saptamani de polemica intensa, atat in randul majoritatii de dreapta, cat si al opozitiei socialiste.

Presedintele Sarkozy a fost acuzat de nepotism de opozitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.