O persoana de la bordul unui autocar ce transporta 29 de romani spre Barcelona a fost grav ranita, dupa ce autovehiculul a fost implicat in noaptea de vineri spre sambata intr-o coliziune cu doua camioane si un autoturism pe o autostrada din Franta, informeaza presa franceza.
Autocarul implicat in accident transporta 29 de persoane, romani care se indreptau catre Barcelona, potrivit site-ului info.sfr.fr, care preia o stire AFP. Una dintre persoanele aflate la bord a fost grav ranita si a fost transportata cu elicopterul catre un spital din Marsilia. Alti trei pasageri sunt raniti usor, iar restul calatorilor au fost dusi catre o sala de sport.

Doua camioane, un autocar si un autoturism au intrat in coliziune pe autostrada A54, intre Arles si Nimes. Accidentul, petrecut in jurul orei locale 2.30 in conditii inca nedeterminate, s-a soldat cu un mort, patru raniti grav si patru raniti usor, arata NewsIn.

Persoana care a murit se afla in autoturismul care, in urma coliziunii, a ramas blocat sub unul dintre TIR-uri. Alti trei pasageri ai acestui vehciul sunt grav raniti. De asemenea, soferul unuia dintre camioanele implicate in accident este ranit usor.

La ora locala 6.00, operatiunile de descarcerare a victimelor continuau inca, la locul accidentului fiind trimisi 70 de membri ai echipelor speciale de interventie.

Circulatia a fost inchisa pe sensul unde s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.