Un barbat cu o grenada in mana aflat in fata Procuraturii din Chisinau a amenintat joi dimineata ca va detona explozibilul. Acesta a renuntat la protest dupa negocieri cu autoritatile.
Barbatul este tatal unui tanar condamnat in urma cu sapte ani. El cere rejudecarea cazului, potrivit NewsIn. Circulatia a fost blocata in zona.

In urma negocierilor cu politia, barbatul a acceptat sa se predea, iar circulatia a fost deblocata. In prezent, in sediul Procuraturii se desfasoara o conferinta de presa pe tema exploziei de miercuri seara de la Chisinau, care a fost provocata de o grenada. La conferinta de presa participa ministrul de interne, procurorul general si seful Serviciului de Informatii si Securitate.

Deocamdata nu exista dovezi ale unei legaturi intre acest incident si explozia de miercuri. [Sarbatoarea Chisinaului, insangerata de un posibil act terorist]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.