O noua scrisoare de amenintare adresata presedintelui francez Nicolas Sarkozy, continand un glont, a fost primita la 22 septembrie de presedintie, la doua zile dupa arestarea unui suspect in sudul Frantei.
Autorul scrisorii, expediata din nordul Frantei, asigura ca a preluat conducerea "celulei 34", aflata la originea a circa 30 de scrisori de amenintare, insotite de cate un glont, adresate din sudul tarii unor oameni politici, printre care Sarkozy, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Sectia antiterorism din Paris a fost sesizata in legatura cu aceasta noua scrisoare.

O alta scrisoare, care de asemenea contine un glont, trimisa tot din Roubaix si care contine amenintari la adresa politiei, a fost primita de comisariatul local cu o saptamana inaintea arestarii unui suspect.

Un barbat de 51 de ani, somer si membru al unui club de tir, suspectat ca a trimis scrisorile de amenintare in numele "celulei 34", a fost arestat la 20 septembrie in sudul Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.